SERVIRA / Fogalomtár / Leaderboard

Leaderboard

Leaderboard - mi az?

Ahogy az átlagos képernyőméret is fokozatosan növekedett, úgy az online reklámok mérete is követte ezt a változást. A leaderboard reklámoknak nevezett internetes hirdetéseket 2003-ban mutatták be, és különlegességük megnövelt méreteikben volt, amit az impozáns 728 pixeles szélesség és a 90 pixeles magasság jelentett. Ehhez képest az elődje, a banner reklám szinte eltörpül 468 pixeles szélességével és 60 pixeles magasságával.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Leaderboard - mit tartalmazhat?

A leaderboard-ok tartalmazhatnak szöveget, képeket vagy akár animációkat is, amikre ráklikkelve a látogató a hirdető oldalán találja magát. Mivel ezek a reklámok lényegesen nagyobbak a megszokott bannereknél, a fejlesztők együttműködve a hirdetőkkel folyamatosan dolgoznak olyan megoldásokon, amik kevésbé zavaróak a felhasználók számára.

Leaderboard - én is elhelyezhetem az oldalamon?

A saját VPS szerveren vagy felhő alapú infrastruktúrán futtatott webtárhelyon bárki elhelyezhet leaderboardokat, amelyek megejelenése, vagy az azokra történő kattintások után a reklámot készítő cég az előzetes megállapodás alapján kifizeti a megfelelő díjat. Emellett mi magunk is készíthetünk leaderboardokat, amiket más webtárhelyakon jelentetünk meg.

internet, honlap, weblap,w eboldal, hirdetés, banner, leaderboard, webszerver, webserver, vps, felhő, cloud, iaas

 
Támogatott rendszereink